Etusivu Tietoa Sporttemasta
TUOTTEET
 
 

Tietoa Sporttemasta

Tervetuloa Sporttemaan, oma urheilukauppasi netissä 
Sporttema avattiin 1. päivä joulukuuta vuonna 2003. Olemme siitä lähtien toimittaneet menestyksekkäästi urheiluvälineitä tuhansille tyytyväisille asiakkaille. Olemme uudistaneet nettikauppamme useaan otteeseen vastaamaan nykypäivän tarpeita.    

 

Asiakkaan turvallisuus ja toiminnan yksinkertaisuus ovat tärkeitä tekijöitä. 

 
 
Sportteman Liikeidea
Liikeideamme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia urheiluvälineitä netin parhailla hinnoilla. Tavoitteemme on tulla itsestään selväksi valinnaksi, kun sinä - asiakkaamme - etsit urheiluvälineitä treeneihisi.  Meiltä et osta pelkästään urheiluvälineitä, vaan paremman terveyden ja treenatumman kehon.

 

 

Turvallisuus ja Palvelu 

Me emme tyydy ainoastaan edullisiin hintoihin ja hyvään valikoimaan.

 

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja voivat tuntea ostamisen turvalliseksi. Meidät löydettyänne ei teidän tarvitse enää etsiä parempia tuotteita, tai edullisempia hintoja muualta.  

 

Siksi tarjoamme:

 

  •  30 päivän avokaupan, kokeile tuotetta rauhassa kotona. Mikäli et ole tyytyväinen,  voi tuotteen palauttaa meille 30 päivän sisällä,  alkuperäispakkauksessa,  ja saada  rahat takaisin.
  •  Edullisin hinta-takuu. Meiltä tilaamalla sinun ei tarvitse etsiä muualta.  Mikäli  löydät tuotteen varastotuotteena edullisemmin toisesta  ruotsalaisesta kaupasta,  tarjoamme sen samaan hintaan + vähennämme  vielä 10 %  hintaerosta. Lue lisää  ostoehdoistamme. 
  •  Ilmainen toimitus
  •  Nopea toimitus
  •  3 vuoden takuu 

 

 

Sporttemalla on Trygg e-handel-sertifikaatti
Ostaminen verkkokaupastamme on varmaa ja turvallista.  Trygg e-handel suojaa sinua kuluttajana, ja vain vakaat ja luotettavat verkkokaupat voivat saada sertifikaatin.  Lisätietoja Trygg E-handel -sertifikaatista ja oikeuksistasi kuluttajana saat osoitteesta www.tryggehandel.se

Sportteman sertifikaatin löydät osoitteesta http://www.tryggehandel.se/butik/5
 
Yhteystiedot Toimisto:

 

Sporttema Sverige AB

Drottninggatan 47

374 36 Karlshamn

 

Puh: + 46 454 10920

Fax:  + 46  454 72 00 25

 

Varasto

 

Sporttema Sverige AB

c/o DSV Road AB

Lumavägen

371 47 Karlskrona

 

Yrityksellä on F-skattebevis (verotustodistus).
ALV-numero SE556708812401
Y-tunnus 556708-8124