VALIKKO
 

Crosstrainerit


Crosstrainer on viimeisten vuosien aikana saavuttanut hyvin suuren suosion treenilaitteiden joukossa. Se ei kuulosta ollenkaan ihmeelliseltä sillä crosstrainer mahdollistaa harjoittelun joka sopii erittäin laajalle kohderyhmälle. Crosstrainerin voittoisiin ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi seuraavat: koko keho joutuu työskentelemään treenien aikana, laite tarjoaa sekä kunto- että voimaharjoittelua, harjoittelu on hellävaraista nivelille, selälle ja polville, ja laitteella voi halutessaan treenata myös erittäin kovaa.


Itselleen sopivan laitteen valitsemista helpottaa vasemmassa reunassa oleva alakategoria:

Tutustu myös meidän crosstrainer osto-oppaaseemme sivun alareunassa.

 
 
5 tuotteet
 
 •  
  Manuaalisesti säädettävä vastus 8 tasossa, mikä tekee siitä helppokäyttöisen.
  529 EUR
   
   
  Loppu varastosta
  Takaisin varastoon: 21 / 03 - 2021
 •  
  Todella hintansa arvoinen kotikäyttöön tarkoitettu crosstrainer. Helppokäyttöinen laite, jolla saa treenaattua tehokkaasti. Laite on helppo siirtää kuljetuspyörän avulla.  Testin paras, verrattuna kaksi kertaa kalliimpiin crosstrainereihin. 
  489 EUR 439 EUR
   
   
  Loppu varastosta
  Toimitus noin päivää 30-90
 •  
  Bästsäljande crosstrainer i toppklass! Med den bästa utrustningen blir konditionsträningen skonsam för lederna: 20 kg svänghjul, 16 cm fotplatta, 12 träningsprogram och 4 pulsprogram  Crosstrainer LOXON från FINNLO kombinerar funktion, komfort samt är den bästa träningspartnern för en cardioträning hemma. Hjärtat hos Crosstrainern är dens dator med en högkvalitativ Blue Backlightskärm som ger en exakt och varierande träning. 
  769 EUR
   
   
  Varastossa
 •  
  Förstklassig utrustning för avancerad cardioträning: Induktionsbromssystem, svänghjul på 20kg, pedalavstånd på 16 cm, 12 träningsprogram och 4 pulsstyrda program
  1 090 EUR 959 EUR
   
   
  Loppu varastosta
 •  
  Pro Cross 50 on kuntosalitasoinen erittäin laadukas crosstrainer, joka tarjoaa suorituskykyä harjoitteluun. 13,5kg painoinen vauhtipyörä ja 51cm pitkä askelpituus yhdessä sisäänrakennetun tehokkaan tuulettimen kanssa tuovat mukavuutta ja sulavuutta pidempäänkin treenihetkeen. Suurikokoinen konsoli tarjoaa helppokäyttöisyyttä ja laajan ohjelmatarjonnan. Konsolin lukuisat ohjelmat ja vastustasot luovat motivoivat ja tuovat monipuolisuutta harjoitteluun. Laitteen käyttö ei vaadi verkkovirtaa sisäänrakennetun generaattori ansiosta. Laite on vapaasti sijoiteltavissa paikkoihin, joissa ei ole verkkovirtaa tarjolla. « takaisin tuotelistaukseen
  2 490 EUR
   
   
  Loppu varastosta
 
Crosstrainer Crosstrainerilla treenaaminen on mukavatreenimuoto, joka kuormittaa vähemmän kun treenataan jalkoja, selkää/rintoja samanaikaisesti. Liikutat yhtä aikaa vatsaa ja yläkehoa edes takaisin. Tämä tehokas treenimuoto polttaa enemmän kaloreita kuin treenatessa eri lihasryhmiä erikseen. Crosstrainerilla treenaaminen on ideaalinen treenimuoto sillon kun haluaa pudottaa painoa. Laajat liikkeet lisäävät joustavuutta, ja muutama treenipassi viikossa kohottaa myös kuntoa. Crosstrainerin valinta Saatavana on manuaalisesti säädettäviä crosstrainereita sekä näytön kautta ohjattavia. • Manuaaliset - näissä malleissa muutetaan vastusta manuaalisesti rattia käyttäen. Vastustasojen määrä on rajoitettu, niitä on yleensä 8 kpl. Näytössä on rajoitetetut tiedot eikä ne sisällä treeniohjelmia. Sopii edullista ja hintansa-arvoista crosstraineria etsivälle, ilman suurempaa päämäärää. • Näyttöohjatut - näissä malleissa vastusta ohjataan näytön kautta (treenitietokone). Vastustasojen määrät ovat usein korkeammat, 12-16 tai jopa enemmän. Mitä suurempi määrä vastuksia, sitä pienempi on jokaisen askeleen ero. Treeniohjelma kasvattaa myös motivaatioota treenin aikana. Mikäli sinulla on korkeampi päämäärä treenaamisen suhteen, tulee sinun valita yksi näistä malleista. Tulee myös ottaa huomioon: Vauhtipyörän paino. Vauhtipyörä on laitteen osa, joka pyörii, kun treenataan, ja joka tulee pysäyttää magneettien avulla. Suurempi paino pyörässä takaa tasaisemman käynnin treenien aikana. Askelpituus - treenatessa jalat tekee elliptistä liikettä, pidempi liike on usein parempi varsinkin jos henkilö on pitkä. Suunnittele paikka crosstrainerillesi Tarkista crosstrainerin koko, laske lisätilaa noin 0,5 m jokaiselle sivulle, jotta laitetta voi vapaasti käyttää. Mallit joissa on kuljetuspyörä, on helpompi kärrätä paikalle kun aloittaa treenaamisen, esim. tv:n edessä. Treenaamisen jälkeen laite on helppo siirtää tieltä pois. Saatavana on myös crosstrainereita joiden takaosan voi taittaa kokoon ja sen ansiosta säästää tilaa laitteen ollessa pois käytöstä. Mitä sinun tulee tietää enemmän? Tulet liikuttamaan aika paljon nilkkojasi joten sinun tulee myös ottaa huomioon että sinulla on tukevat kengät jalassasi. Sinun tulee myös huomioida, ettei paikka, jossa crosstraineria käytetään, ole liukas. Kaupasta on saatavana erityisiä alusmattoja tätä varten. Ne vähentävät myös tärinää ja ääniä, mikäli asut asunnossa jossa kaikuu.
 
 
 
 
OTA YHTEYTTÄ
 
Aukioloajat
Arkisin 08:30-15:00
 
info@sporttema.fi
 
Osoite
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
SEURAA MEITÄ
 
Uutiskirje

Ilmoita meille sähköpostiosoitteesi, jotta saat uutisia ja tarjouksia.

 
 
 
 
TÄMÄ ON SPORTTEMA
 

Liikeideamme tarkoitus on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia

kuntovälineitä parhaaseen hintaan verkossa. Tavoitteemme on olla itsestään selvä valinta, asiakkaan etsiessä kuntolaitteita.

Meiltä ette osta vain kuntolaitteita, vaan paremman terveyden

ja entistä upeammin treenatun kehon.

 
 
ASIAKASPALVELU
 
yttöohjeet
Omat sivuni
 
support@sporttema.fi