VALIKKO
 

Fitness & JoogaPienilläkin laitteilla pääsee edullisesti eteenpäin treenaamisessaan.

Alapuolella löytyvät kaikki tämän kategorian tuotteet. Vasemmasta reunasta voi myös valita alakategorian, jolloin tuotteita näytetään vähemmän samanaikaisesti.


 
 
15 tuotteet
 
 •  
  Fitnesspallo kuuluu uuden sukupolven jumppapalloihin joita käytetään myös ammattilaiskäyttöön. Valmistettu PVC-muovista joka kestää kuormitusta jopa 600 kg asti! 
  25 EUR
   
   
 •  
  Pehmeästä muovista valmistettu ja ilmalla täytetty tasapainotyyny. Sopii ihanteellisesti tasapainoharjoitteluun ja koordinaatiotreeniin. 
  33 EUR
   
   
 •  
  Foam Rolleria/ Jooga rullaa käytetään lähinnä joogaan, Pilatekseen ja core-harjoituksiin, mutta myös koko kehon vahvistamiseen. Erinomainen apuväline lihasten syvähierontaan ja rentoutukseen. 
  37 EUR
   
   
 •  
  Tasapainolauta koordinaation ja lihasten treenaamiseen. Vähentää myös stressiä, lihasjännitteitä ja parantaa tasapainoa 
  39 EUR
   
   
 •  
  Fitnesspallon halkaisija on 55-65 cm. Rosan värinen. Fitnesspallolla on mahdollisuus tehdä paljon erilaisia harjoituksia. Erittäin hyvä selkäharjoituksiin sekä vakaus- ja tasapainoharjoituksiin. Suositellaan myös käyttää tuolina. Pallon mukana toimitetaan ruotsin/norjan/tanskankielellä puhuttu DVD. Pallo on räjähdysturvallinen. Pumppu kuuluu pakkaukseen. Käyttäjän max. paino 165 kg.
  45 EUR
   
   
 •  
  FoamRoller, ydin ABS materiaalia ja päällinen EVA vaahtomuovia. 3 erilaista kuvioo. Koko 38x14 cmVäri Harmaa 
  65 EUR
   
   
 •  
  Tukevarakenteinen ja tehokas vatsalaite. 5-10 minuutin treeni päivässä riittää vahvistamaan vatsalihaksia. Selkäpuolen 5 rullaa tarjoaa miellyttävän treenin ja selkähieronnan.   3 säädettävää vastustasoa.  
  77 EUR
   
   
 •  
  Paras apuväline saada tiukempi ja vahvempi selkä. Kuormitus säädettävissä, sopii sinulle joka haluat kasvattaa lihasmassaa. Penkki on 105 cm pitkä, ja siinä on pehmustettu selkätyyny. Korkeutta voi säätää 5 eri tasoon. Pohjepehmuste myös säädettävissä. Laite on kokoontaitettava, paino 10 kg. 
  119 EUR
   
   
 •  
  Abilica Soft Step, muistuttaa Bosu-palloa, voidaan käyttää molemmin puolin.  Tämän välineen avulla saat samanaikaisesti treenattua voimaa, vakautta, kestävyyttä, koordinaatiota, kehonhallintaa sekä kehon asentoa!  
  169 EUR
   
   
 •  
  Abilica Wheel pyörällä varustettu laite tarjoaa todella tehokkaan treenin vatsalle, selälle, käsivarsille ja lapaluille. Mitä vahvemmaksi tulet, sen pidemmälle pystyt rullaamaan. 
  23 EUR
   
   
 •  
  Hyppynaru muovipinnoitettua vaijeria, kahvat pehmeää vaahtomuovia. Kahvoissa kuulalaakerit. Vahvistaa jalkalihaksia ja tarjoaa hyvää kunnon kohotusta. 
  23 EUR
   
   
 •  
  Fitnesspallo antaa sinulle monta eri tehokasta ja voimistavaa harjoitusta. Palloa kutsutaan myös nimellä pilates- ja jumppapallo. 
  33 EUR
   
   
 •  
  Ovirekki asennetaan oviaukkoon ilman ruuvikiinnitystä. Se on helppo asettaa paikoilleen ja ottaa alas. Rekissä on monta eri pehmeällä vaahtomuovilla päällystettyä kahvaa, joilla saa vaihdeltua rekissä otetta. Erittäin tehokasta treeniä käsivarsille ja selälle.
  44 EUR
   
   
 •  
  Jumppa / treenimatot sopivat hyvin vatsa/sit up ja selkätreeneihin sekä treenien jälkeiseen venyttelyyn. Korkealuokkaista materiaalia, sopii hyvin myös kuntosaleille.  
  44 EUR
   
   
 •  
  Tee kuten ammattilaiset, käytä treenaamisessa lääkintäpalloa. Soveltuu erinomaisesti erilaisiin sit up-liikkeisiin vahvistaen kunnolla vatsalihaksia. Erinomainen myös hartia- ja käsivarsilihaksille sekä selässä corelihasten treenaamiseen.   
  55 EUR
   
   
 
 
 
 
 
OTA YHTEYTTÄ
 
Aukioloajat
Arkisin 08:30-15:00
 
Puh: + 46 454 109 20
info@sporttema.fi
 
Osoite
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
SEURAA MEITÄ
 
Uutiskirje

Ilmoita meille sähköpostiosoitteesi, jotta saat uutisia ja tarjouksia.

 
 
 
 
TÄMÄ ON SPORTTEMA
 

Liikeideamme tarkoitus on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia

kuntovälineitä parhaaseen hintaan verkossa. Tavoitteemme on olla itsestään selvä valinta, asiakkaan etsiessä kuntolaitteita.

Meiltä ette osta vain kuntolaitteita, vaan paremman terveyden

ja entistä upeammin treenatun kehon.

 
 
ASIAKASPALVELU
 
yttöohjeet
Omat sivuni
 
support@sporttema.fi