VALIKKO
 

Kuntopyörät ja ergometrit


Kuntopyörä on klassisin kotona käytettävä treenilaite, ja yhä enemmän suosittu kotikäyttäjien joukossa. Se ei ole mitenkään ihmeellistä, sillä kuntopyörässä on ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen treenilaitteen. Kuntopyörällä saa treenattua yhtä hyvin sydäntä ja keuhkoja kuin jalkoja ja takamusta. Kaiken lisäksi se on tehokas kalorien polttaja, ja mahdollisesti myös vähiten tilaa vievä treenilaite.
Alla olevasta kategoriasta saa paljon apua kun on valitsemassa itselleen sopivaa kuntopyörää:


- Helppokäyttöiset kuntopyörät
- Keskiverto kuntopyörät
- Kehittyneet kuntpyörät / Yritys / Gym/Pro

 
 
9 tuotteet
 
 •  
  ** TESTIN PARAS **Upea kuntopyörä jossa on 17 treeniohjelmaa ja 9 kg painava vauhtipyörä. Todella hintansa arvoinen pyörä, joka kuuluu meidän eniten myytyihin kuntopyöriin. 
  529 EUR 389 EUR
   
   
  Loppu varastosta
 •  
  Helppokäyttöinen kuntopyörä jonka magneettinen vastus on helppo säätää 8 eri tasoon. Pyörässä ei ole hankalia toimintoja, joten se sopii kaikille käyttäjille.
  299 EUR
   
   
  Loppu varastosta
 •  
  Minikokoinen kuntopyörä. Istu tuolilla ja treenaa jalkoja. Kuntopyörällä voi treenata sohvalla tai kirjoituspöydän ääressä istuen. Hintansa arvoinen pyörä sinulle, joka etsit edullista pienen tilan vievää pyörää. 
  119 EUR 90,90 EUR
   
   
  Loppu varastosta
  Takaisin varastoon: 28 / 02 - 2021
 •  
  Uniikki, käytännöllinen ja vähän tilaa vievä kuntopyörä - kokoontaitettava. Helppokäyttöinen pyörä, jossa on manuaalisesti säädettävä vastus. Sopii sinulle joka haluat pyörän, jossa on kevyempi vastus. 
  219 EUR
   
   
  Loppu varastosta
  Takaisin varastoon: 20 / 04 - 2021
 •  
  Helppokäyttöinen kuntopyörä on hieno niille, jotka haluavat treenata kotona. Se ei vaadi pistorasioita. 8 vastusastetta ja 5 kg vauhtipyörät. Mitat 101x49x135 cm.
  309 EUR 299 EUR
   
   
  Loppu varastosta
  Takaisin varastoon: 10 / 04 - 2021
 •  
  Etsitkö hyvää ja helppokäyttöistä kuntopyörää, joka on vakaa eikä vaadi pistorasiaa? AL1 kuntopyörä on meidän menestystuotteen AL2 kuntopyörän "pikkuveli". AL1 pyörässä on manuaalisesti säädettävä vastus, ja hieman helppokäyttöisempi näyttö, mutta muuten sama pyörä kuin AL2.  9 kg painavassa vauhtipyörässä on tasainen käynti ja hyvä vastus.  
  439 EUR 339 EUR
   
   
  Loppu varastosta
 •  
  Tämän kuntopyörän vauhtipyörä painaa 12 kg . Pyörällä saa tehokkaan ja miellyttävän tuntuisen treenin, siinä on äänetön ja kulumaton magneettijarrusysteemi. Saksalaisten testien mukaan testin paras kuntopyörä.  Vastus on säädettävissä 24 eri vastustasoon, joten kuntopyörällä treenatessa on helppo käyttää itselleen sopivaa vastusta.  Treeneistä saa 24 treeniohjelman avulla tehokkaammat ja lisää inspiraatiota.
  679 EUR 529 EUR
   
   
  Loppu varastosta
  Takaisin varastoon: 28 / 02 - 2021
 •  
  Finnlo on saksalainen huippu laadukas kuntopyörä. Pyörä on voittanut Saksassa, jossa on suuret kuntopyörä markkinat sekä kova kilpailu, vaativan TESTIN PARAS kilpailun. Kuntopyörä on helppokäyttöinen, ja sillä on mukava treenata! EMS - Elektromagneettinen vastus. 
  579 EUR 569 EUR
   
   
  Loppu varastosta
  Takaisin varastoon: 30 / 01 - 2021
 •  
  Korkealaatuinen, monella inspiroivalla toiminnolla ja hyvällä suorituskyvyllä varustettu kuntopyörä.  Pyörän näyttö on mahdollista liittää Bluetooth:lla tablettiin (Android tai iPad) ja iConsole+ sovellukseen.  Tämän ansiosta voit pyöräillessä katsella kuvia tabletissa, ja tuntea kuin pyöräilisit Alpeilla, New York:ssa tai muissa mielenkiintoisissa itse valitsemissasi paikoissa. Pyöräilyreittiä seurataan tabletin näytöllä suorana Google Maps:in ja Street View:n kautta. Katso esimerkkinä kuva 4. (Tabletti ei sisälly laitepakettiin)
  769 EUR
   
   
  Loppu varastosta
  Takaisin varastoon: 26 / 01 - 2021
 
 
 
 
 
OTA YHTEYTTÄ
 
Aukioloajat
Arkisin 08:30-15:00
 
info@sporttema.fi
 
Osoite
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
SEURAA MEITÄ
 
Uutiskirje

Ilmoita meille sähköpostiosoitteesi, jotta saat uutisia ja tarjouksia.

 
 
 
 
TÄMÄ ON SPORTTEMA
 

Liikeideamme tarkoitus on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia

kuntovälineitä parhaaseen hintaan verkossa. Tavoitteemme on olla itsestään selvä valinta, asiakkaan etsiessä kuntolaitteita.

Meiltä ette osta vain kuntolaitteita, vaan paremman terveyden

ja entistä upeammin treenatun kehon.

 
 
ASIAKASPALVELU
 
yttöohjeet
Omat sivuni
 
support@sporttema.fi