VALIKKO
 

Kuntopyörät ja ergometrit


Kuntopyörä on klassisin kotona käytettävä treenilaite, ja yhä enemmän suosittu kotikäyttäjien joukossa. Se ei ole mitenkään ihmeellistä, sillä kuntopyörässä on ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen treenilaitteen. Kuntopyörällä saa treenattua yhtä hyvin sydäntä ja keuhkoja kuin jalkoja ja takamusta. Kaiken lisäksi se on tehokas kalorien polttaja, ja mahdollisesti myös vähiten tilaa vievä treenilaite.
Alla olevasta kategoriasta saa paljon apua kun on valitsemassa itselleen sopivaa kuntopyörää:


- Helppokäyttöiset kuntopyörät
- Keskiverto kuntopyörät
- Kehittyneet kuntpyörät / Yritys / Gym/Pro

 
 
12 tuotteet
 
 •  
  Gymstick Crank Bike X4 on ensimmäinen kotikuntopyörä, joka sisältää polkimet myös käsille. Crank Bike -kuntopyörää voidaan käyttää kuten tavallista kuntopyörää, vain jaloilla polkien, mutta tämän lisäksi sillä voi myös polkea yhtä aikaa sekä jaloilla että käsillä. Näin aerobisesta harjoittelusta saadaan jopa 40%:a tehokkaampaa verraten tavalliseen kuntopyöräilyyn.  Harjoittelu Crank Bike X4 kuntopyörällä mahdollistaa täysin uuden tavan kehittää aerobista kuntoa kokonaisvaltaisesti. Kun poljet jaloilla ja käsillä samaan aikaan parannat lihaskestävyyttä kokonaisvaltaisemmin, vahvistat keskivartalon lihasvoimaa ja näin myös poltat kaloreita enemmän verraten tavalliseen pyöräilyyn. 
  0 EUR
   
   
 •  
  ** TESTIN PARAS **Upea kuntopyörä jossa on 17 treeniohjelmaa ja 9 kg painava vauhtipyörä. Todella hintansa arvoinen pyörä, joka kuuluu meidän eniten myytyihin kuntopyöriin. 
  389 EUR 379 EUR
   
   
 •  
  Helppokäyttöinen kuntopyörä jonka magneettinen vastus on helppo säätää 8 eri tasoon. Pyörässä ei ole hankalia toimintoja, joten se sopii kaikille käyttäjille.
  249 EUR 199 EUR
   
   
 •  
  Minikokoinen kuntopyörä. Istu tuolilla ja treenaa jalkoja. Kuntopyörällä voi treenata sohvalla tai kirjoituspöydän ääressä istuen. Hintansa arvoinen pyörä sinulle, joka etsit edullista pienen tilan vievää pyörää. 
  95,90 EUR 90,90 EUR
   
   
 •  
  Pro Bike 50 on kuntosalitasoinen erittäin laadukas kuntopyörä, joka tarjoaa suorituskykyä ja sulavuutta harjoitteluun. Pehmustettu ja hyvillä säädöillä varustettu penkki yhdessä sisäänrakennetun tuulettimen kanssa tuovat mukavuutta pidempäänkin treenihetkeen. Suurikokoinen konsoli tarjoaa helppokäyttöisyyttä ja laajan ohjelmatarjonnan. Konsolin lukuisat ohjelmat ja vastustasot motivoivat ja tuovat monipuolisuutta harjoitteluun. Laitteen käyttö ei vaadi verkkovirtaa sisäänrakennetun generaattori ansiosta. Laite on vapaasti sijoiteltavissa paikkoihin, joissa ei ole verkkovirtaa tarjolla. « takaisin tuotelistaukseen
  0 EUR
   
   
 •  
  Mitä kovempaa poljet sitä suuremman vastuksen tämä ilmavastuksellinen ”hyökkäysvaunu” tarjoaa. Attack Bike on suunniteltu ammattikäyttöön, sen jämäkkä rakenne ja materiaalit minimoivat huoltotarpeen.  Pyörän dual-action toiminto tarjoaa käyttäjälleen tehokkaan koko kehon harjoituksen. Attack Biken konsolin terävä LCD-näyttö on täynnä ominaisuuksia. Käyttö on helppoa, harjoitusten valinnat on tehty yksinkertaiseksi.  Attack Bike koko käyttökunnossa: 124 x 78 x 144cm
  0 EUR
   
   
 •  
  Uniikki, käytännöllinen ja vähän tilaa vievä kuntopyörä - kokoontaitettava. Helppokäyttöinen pyörä, jossa on manuaalisesti säädettävä vastus. Sopii sinulle joka haluat pyörän, jossa on kevyempi vastus. 
  199 EUR 189 EUR
   
   
 •  
  Etsitkö hyvää ja helppokäyttöistä kuntopyörää, joka on vakaa eikä vaadi pistorasiaa? AL1 kuntopyörä on meidän menestystuotteen AL2 kuntopyörän "pikkuveli". AL1 pyörässä on manuaalisesti säädettävä vastus, ja hieman helppokäyttöisempi näyttö, mutta muuten sama pyörä kuin AL2.  9 kg painavassa vauhtipyörässä on tasainen käynti ja hyvä vastus.  
  369 EUR 319 EUR
   
   
 •  
  Tämän kuntopyörän vauhtipyörä painaa 12 kg . Pyörällä saa tehokkaan ja miellyttävän tuntuisen treenin, siinä on äänetön ja kulumaton magneettijarrusysteemi. Saksalaisten testien mukaan testin paras kuntopyörä.  Vastus on säädettävissä 24 eri vastustasoon, joten kuntopyörällä treenatessa on helppo käyttää itselleen sopivaa vastusta.  Treeneistä saa 24 treeniohjelman avulla tehokkaammat ja lisää inspiraatiota.
  489 EUR 419 EUR
   
   
 •  
  Finnlo on saksalainen huippu laadukas kuntopyörä. Pyörä on voittanut Saksassa, jossa on suuret kuntopyörä markkinat sekä kova kilpailu, vaativan TESTIN PARAS kilpailun. Kuntopyörä on helppokäyttöinen, ja sillä on mukava treenata! EMS - Elektromagneettinen vastus. 
  579 EUR 489 EUR
   
   
 •  
  Korkealaatuinen, monella inspiroivalla toiminnolla ja hyvällä suorituskyvyllä varustettu kuntopyörä.  Pyörän näyttö on mahdollista liittää Bluetooth:lla tablettiin (Android tai iPad) ja iConsole+ sovellukseen.  Tämän ansiosta voit pyöräillessä katsella kuvia tabletissa, ja tuntea kuin pyöräilisit Alpeilla, New York:ssa tai muissa mielenkiintoisissa itse valitsemissasi paikoissa. Pyöräilyreittiä seurataan tabletin näytöllä suorana Google Maps:in ja Street View:n kautta. Katso esimerkkinä kuva 4. (Tabletti ei sisälly laitepakettiin)
  679 EUR
   
   
 •  
  Tukevin ja vahvin kuntopyörämme on varustettu elektromagneettisella vastuksella (EMS) joka kestää korkeaa kuormitusta ja tarjoaa hyvän käyttöturvallisuuden.Suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön, ja sinulle, joka haluat kaikista parasta. Vahvistetun rungon ansiosta laite kestää monen tunnin käyttöä päivittäin.  
  909 EUR
   
   
 
 
 
 
 
OTA YHTEYTTÄ
 
Aukioloajat
Arkisin 08:30-15:00
 
Puh: + 46 454 109 20
info@sporttema.fi
 
Osoite
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
SEURAA MEITÄ
 
Uutiskirje

Ilmoita meille sähköpostiosoitteesi, jotta saat uutisia ja tarjouksia.

 
 
 
 
TÄMÄ ON SPORTTEMA
 

Liikeideamme tarkoitus on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia

kuntovälineitä parhaaseen hintaan verkossa. Tavoitteemme on olla itsestään selvä valinta, asiakkaan etsiessä kuntolaitteita.

Meiltä ette osta vain kuntolaitteita, vaan paremman terveyden

ja entistä upeammin treenatun kehon.

 
 
ASIAKASPALVELU
 
yttöohjeet
Omat sivuni
 
support@sporttema.fi