Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä tarjotaksemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Painamalla OK hyväksyt evästeiden käytön. Read more
I accept
Aloitus | Multi-ovirekki
Multi-ovirekki Multi-ovirekki Multi-ovirekki Multi-ovirekki

Multi-ovirekki

Tuotenumero 90308
 
 
 
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Tuotekuvaus

Ovirekki ripustetaan oven karmeihin ilman kiinnikkeitä, ja voidaan helposti laittaa ylös ja ottaa alas.

 

Pehmeää kumia olevat kahvat mahdollistavat useat eri otteet. Erittäin tehokas treeni olkavarsille ja selälle.

 

Tätä voimaharjoittelulaitetta voidaan käyttää erilaisiin leuanvetoihin ja jalannostoihin. Toimii myös punnerruskahvoina ja vatsalihasliikkeissä.

Helppo asentaa ja ottaa alas. Ei pysyvää asennusta. Ei jälkiä oviaukkoon. Sopii useimpiin oviin.

Multi-ovirekki on saanut erittäin hyvät arvostelut suosittuissa kansainvälisissä lehdissä, kuten GQ ja Esquire. Maaliskuussa 2005 Multi-ovirekki sai täydet 5 pistettä ruotsalaisessa Fighter-taistelulajilehdessä. Toisin kuin tavallisessa ovirekissä, Multi-ovirekissä on kaksi ulkonevaa kahvaa, joiden ansiosta voit pitää kapean otteen kämmenet vastakkain. Tämä ote eristää ryhtiin vaikuttavat selkälihakset.

 • Kiinnikkeitä ei saa ruuvata oven karmiin. Multi-ovirekki ei vahingoita karmia :: Helppo asennus kestää vain muutaman sekunnin. Ovirekki on helppo ottaa alas, kun sitä ei käytetä
 • Sopii oviin, joiden leveys on 60-84 cm (oviaukko)
 • Sopii oviin, joiden paksuus on 11-18 cm (seinä ja pintamateriaali)
 • Enimmäispaino 150 kg.
 • Leveys 92,5 cm
 • Ei suositella käytettävän yhdessä: Gravity Shoes.

 

 

Katso vinkkejä harjoitukseen allaolevasta videosta.

 

 

 

Tuotearvostelut

 • Produktbild Multi-ovirekki
  2015-05-29
  Fungerar utmärkt i funktion och hållbarhet , lite låg mot golvet och det gäller att se till att kontankten med listen verkligen är bra, , annars är det ett mycket bra köp
 • Produktbild Multi-ovirekki
  2015-03-07
  Enkel att skruva ihop och montera och inget hemmansvärde, bra!
 • Produktbild Multi-ovirekki
  2015-01-17
  Jag älskar den här! Lite meckig att sätta ihop och störigt att det inte går att hämta ut via postens ombud (jag får åka omvägar för att hämta ut paketet tyvärr). Mycket bra kundservice också, som novis (har bara tränat hemmavid med fria vikter och sandsäck) uppskattar jag verkligen all proffsig hjälp jag fått! Tack!
 • Produktbild Multi-ovirekki
  2013-12-09
  Kört 10-15 ryggpass med denna dörrtrapets. Fungerar utmärkt och ger bra/effektiv träning. Den går lätt att sätta upp och ta ner. Plus för att det går att göra ett flertal andra övningar på den när den inte är i dörren.
 • Produktbild Multi-ovirekki
  2013-09-14
  Smidigt redskap som enkelt sätts upp och tas ner efter träningen. Jag väger runt 80 kg och har inga problem med att den sviktar. Kanske några mm men det anser jag vara normalt. Helt stumt blir det aldrig. Gett mig bra ryggträning samt möjlighet till flera andra bra övningar.
 • Produktbild Multi-ovirekki
  2013-09-10
  Fel betyg på tidigare kommentar
 • Produktbild Multi-ovirekki
  2013-09-10
  Redskap för flugviktare. Hopplöst klen och underdimensionerad konstruktion. Jag väger bara 76 kg men den knakar och sviktar väldigt mycket oavsett vilket grepp jag använder. Vilket betyder att redskapet snabbt blir utmattat vid regelbunden användning och kommer att gå sönder med risk för skador. Otrygg att använda. Instämmer även med tidigare kommentar at den blir så låg så att knäna nästan skrapar i golvet. Jag skulle aldrig rekommendera denna produkt för någon som väger mer än 50-60 kg. Absolut inte värt 400 kr.

  Sporttemas kommentar:Vi har sålt många av dessa och generellt är kunderna nöjda med den. Vi lämnar 30 dagars öppet köp så återkoppla till oss så löser vi en retur av dig. Du som kund ska vara trygg och nöjd med ditt köp!
 • Produktbild Multi-ovirekki
  2013-07-21
  Snabb leverans, bra instruktioner som medföljde och ett fantastiskt redskap. Bara att sätta fast på dörren och börja pumpa. Ett givet köp om du är ute efter bra träning.
 • Produktbild Multi-ovirekki
  2012-08-21
  Detta är en fin produkt!
 • Produktbild Multi-ovirekki
  2012-01-03
  Enkel att montera och sen tar det bara en sekund att hänga på och dörrkarmen. Fungerar klockrent.
 • Produktbild Multi-ovirekki
  2011-11-22
  Klockren. Lätt att skruva ihop och passa utan problem i mina dörrkarmar. Dessutom väldigt skönt att det är så lätt att ta ned den samt sätta upp den och att man kan göra så många övningar med den. För typ 400 kr så är det ett riktigt fynd.
 • Produktbild Multi-ovirekki
  2011-11-15
  Passar bra i mina dörrkanter, enda nackdelen är att den blir lite för låg så att knäna nästan skrapar i golvet.
 • Produktbild Multi-ovirekki
  2011-10-31
  Tyvärr helt Oanvändbar... Passar inte på våra dörrkarmar. Måste isåfall skruva dit en bräda för att bygga på, synd - den verkar annars lovande
 • Produktbild Multi-ovirekki
  2011-10-31
  Tyvärr helt användbar... Passar inte på våra dörrkarmar. Måst isåfall skruva dit en bräda för att bygga på, synd - den verkar annars lovande
 • Produktbild Multi-ovirekki
  2011-09-26
  Riktigt bra träningsredskap. Passar de flesta dörrposter och ger bra motstånd. Levererades snabbt.
 • Produktbild Multi-ovirekki
  2011-09-21
  Beställde denna dörrtrapets då jag behövde träna upp mina armar och rygg. Snabb leverans som jag hämtade ut på mitt närmsta DHL Service Point ställe. Den är enkel att montera, skön att hålla i och ger garanterat träningsvärk = starkare muskler. Kanske därför den fick bäst i test? Nöjd kund, även på andra ordern från Sporttema.
Näytä kaikki arvostelut
Anna arvosana tälle tuotteelle. Jos haluat kysyä tuotteesta ole yhteydessä asiakaspalveluumme. 
Anna arvosana (1-5):


Jätä mielipide

Dokumentointi