// //
Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä tarjotaksemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Painamalla OK hyväksyt evästeiden käytön. Read more
I accept
Sykevyö

Sykevyö

 
Tuotenumero 9309
 
Sykevastaanotin säädettävällä hihnalla. Tarpeellinen tuote, mikäli haluaa käyttää langatonta syketoimintoa Abilican laitteissa. 
Löytyy varastossa (31)
 
39,90EUR
 
Määrä
 
 
 

Tuotekuvaus

Kiinnitetään rinnan ympäri, jolloin sykkeen mittaus on tarkempi. 
 

Tuotearvostelut

 • 2020-12-12
  Ulf Blomquist
  Köpte detta tillsammans med Cykel AL2. Det visade sig inte kompatibelt med cykeln vilket man inte uppmärksammade vid beställningen Tyvärr hade jag slängt orginalkartongen så då gick det inte att returneraSvagt av Sporttema att inte godta returen då rimligen det åligger dem att leverera grejor som funkar och ta kostnade med returen trots att orginalförpackningen ej var med För att kunna känna arr bolaget gör allt för att kompensera kunden för ett fel hade känts bra.nu känner man si lite blåst

  Sporttemas kommentar: Pulsbälte passar endast till de maskiner som uttryckligen har den funktionen. AL2 har inte mottagare för trådlöst pulsbälte och vi har inte heller relaterat pulsbältet till den maskinen. Kunderna har 30 dagars öppet köp men det krävs som nämnt att den är förpackad i originalkartong. Vi tar givetvis kostnaderna om vi rekommenderat något fel eller lämnat fel information på något sätt.
 • 2020-07-18
  Monica
  Fungerar utan problem till löpbandet.
 • 2020-04-25
  tb
  strikken er kort ellers ok
 • 2011-02-22
  Anita Lennerstad
  Returnerade pulsbältet pga att det fanns ett inkluderat när jag köpte roddmaskinen
 • 2011-02-22
  Michael Söderlund
  Abilica Pulsbälte Fungerar utmärkt till Crosstrainer maskinen. Mycket bättre att se hjärtslagen via den trådlösa sändningen än att hålla på de handtag som finns på crosstrainern.
Näytä kaikki arvostelut
Anna arvosana tälle tuotteelle. Jos haluat kysyä tuotteesta ole yhteydessä asiakaspalveluumme. 
Anna arvosana (1-5):


Jätä mielipide