Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä tarjotaksemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Painamalla OK hyväksyt evästeiden käytön. Read more
I accept
Sykevyö

Sykevyö

Tuotenumero 9309
 
 
Tuote on tällä hetkellä loppu.
 
43EUR
 
Määrä
 
 
 

Tuotekuvaus

Sykevastaanotin säädettävällä hihnalla. Tarpeellinen tuote, mikäli haluaa käyttää langatonta syketoimintoa Abilican laitteissa. 
Kiinnitetään rinnan ympäri, jolloin sykkeen mittaus on tarkempi. 
 

Tuotearvostelut

 • Produktbild Sykevyö
  2020-12-12
  Köpte detta tillsammans med Cykel AL2. Det visade sig inte kompatibelt med cykeln vilket man inte uppmärksammade vid beställningen Tyvärr hade jag slängt orginalkartongen så då gick det inte att returneraSvagt av Sporttema att inte godta returen då rimligen det åligger dem att leverera grejor som funkar och ta kostnade med returen trots att orginalförpackningen ej var med För att kunna känna arr bolaget gör allt för att kompensera kunden för ett fel hade känts bra.nu känner man si lite blåst

  Sporttemas kommentar: Pulsbälte passar endast till de maskiner som uttryckligen har den funktionen. AL2 har inte mottagare för trådlöst pulsbälte och vi har inte heller relaterat pulsbältet till den maskinen. Kunderna har 30 dagars öppet köp men det krävs som nämnt att den är förpackad i originalkartong. Vi tar givetvis kostnaderna om vi rekommenderat något fel eller lämnat fel information på något sätt.
 • Produktbild Sykevyö
  2020-07-18
  Fungerar utan problem till löpbandet.
 • Produktbild Sykevyö
  2020-04-25
  strikken er kort ellers ok
 • Produktbild Sykevyö
  2011-02-22
  Returnerade pulsbältet pga att det fanns ett inkluderat när jag köpte roddmaskinen
 • Produktbild Sykevyö
  2011-02-22
  Abilica Pulsbälte Fungerar utmärkt till Crosstrainer maskinen. Mycket bättre att se hjärtslagen via den trådlösa sändningen än att hålla på de handtag som finns på crosstrainern.
Näytä kaikki arvostelut
Anna arvosana tälle tuotteelle. Jos haluat kysyä tuotteesta ole yhteydessä asiakaspalveluumme. 
Anna arvosana (1-5):


Jätä mielipide