VALIKKO
 

Hanskat


Våra Skydd och Mitts är anpassade för kampsport

Skydd/Mitts Med våra skydd och mitts kommer du att kunna träna säkrare och minska risken för att hårda slag på kroppen.
Sporttema säljer prisvärda skydd med hög kvalitét, allt från tandskydd till knäskydd och allt där mellan.
Våra mittsar är anpassade för kampsport så som thaiboxning och MMA.När du väljer mittsar och skydd från Sporttema får du inte bara kvalitetssäkra produkter, du får även mycket mer för pengarna. Sporttema vågar lova våra kunder lägsta prisgaranti med hela 110% och 30 dagars öppet köp. Allt detta just för att få en så nöjd kund som möjligt.
Skydd och mitts ger dig ett bra tillägg när du tränar kampsport. Har du frågor eller funderingar kring våra skydd och mitts kan du alltid kontakta vår kunniga kundtjänst här


 
 
4 tuotteet
 
 

Skydd och mitts för din kampsportsträning

Skydd och mitts Att skydda sig från slag och sparkar är A och O när man tränar kampsport. Genom att skydda sig rätt minskar man risken för bestående skador.

Vad finns det egentligen för olika typer utav skydd och mitts?

Tandskydd

Med ett tandskydd får du ett är ett extraskydd för munnen som täcker både tänderna och tandkött från hårda slag. För att du ska förebygga och minska skador på tänderna, valv, läppar och tandkött är ett tandskydd perfekt för dig. Ett tandskydd används oftast för att förhindra skador vid kamp- och kontaktsporter.

Handwraps

Handwraps och boxningslindor är ett måste när man tränar kampsport. Genom att linda in händerna och handlederna med handwraps så minskar du att vricka handleden eller få skador på knogarna. När du lindat in handen och lederna med handwraps, tar du på dig boxningshandsken och börjar boxa. Handwraps ger dig en komfortabel känsla under träningen.

Suspensoar

Att använda sig utav en suspensoar under träning i någon form av kampsport är otroligt viktigt för att inte skada sig. En suspensoar har ett tygstycke framtill och en bred resår kring höften. I framstyckets nederdel är två resårer fastsatta, vilket håller fast plagget runt låret. Suspensoaren placeras med en skålformad plastkropp i tygstycket framtill som skyddar testiklarna mot stötar.

Benskydd

Att använda sig utav benskydd vid hård träning gör att du förhindrar skador på benen. Stoppningen består av hög densitet för bästa möjliga skydd. Benskydd är perfekt för dig som utövar MMA eller andra kontaktsporter. Genom att skydda dig rätt under din träning kommer du minska risken för bestående skador som kan ändra på ens livssituation.

Thaimitts

Thaimittsar är framtagna för att klara av extra hårda sparkar och slag. Thaimiottsar har en ergonomisk design som gör att underarmen vilar lätt mot mittsen och minskar risken för att du ska bli trött i armarna. Thaimittsar har ofta nitade handtag som gör det möjligt för ett korrekt grepp under träningen.

Sparringmitts

Dessa mittsar är konstruerade med 3 lager vaddering för att kunna tåla hårda slag och sparkar. Sparringmittsar är oftast anatomiskt välvda och kurvade invändigt för bästa stöd av handflatan.

slagkuddar

En slagkudde hjälper dig att utveckla din hastighet, noggrannhet och uthållighet. Din motståndare bär slagkuddarna på sina händer för att skapa ett rörligt mål för dig som du angriper med olika kombinationer av slag.

Fightmittsar

Fighter mitts är något förlängda för att skydda handleden och är perfekt för dig som vill öva upp dina slagfärdigheter. En fighter mitts är oftast tillverkad med en mjuk stoppning för en behagligare träff.Varför ska man skydda sig under sin kampsportsträning?

Många kampsporter använder sig även av suspensoar och tandskydd för att skydda tänder och känsliga kroppsdelar. Det är lite olika vilka regler som gäller på tävlingar, om man får, måste eller inte får ha vissa skydd. Det hindrar inte att det kan vara väldigt bra att ha på sig under träningar.Ett bra par tandskydd är den billigaste tandförsäkringen du kan köpa och en suspensoar skyddar viktiga delar av kroppen.

Sporttema erbjuder en komplett utrustning till din kampsportsträning

Klicka gärna runder på våra olika kategorier av kampsport. Vi erbjuder bland annat prisvärda och bekväma boxningshandskar, boxningssäckar, slagbollar och stående boxningssäck. Alla våra produkter har frifrakt och garanti på 30 dagars öppet köp. Vi kan även skryta om att vi erbjuder bästa prisgaranti, vilket vi är väldigt stolta över.

Hör gärna av dig om du har fler frågor eller funderingar kring våra skydd eller mittsar till vår Kundtjänst
 
 
 
 
OTA YHTEYTTÄ
 
Aukioloajat
Arkisin 08:30-15:00
 
info@sporttema.fi
 
Osoite
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
SEURAA MEITÄ
 
Uutiskirje

Ilmoita meille sähköpostiosoitteesi, jotta saat uutisia ja tarjouksia.

 
 
 
 
TÄMÄ ON SPORTTEMA
 

Liikeideamme tarkoitus on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia

kuntovälineitä parhaaseen hintaan verkossa. Tavoitteemme on olla itsestään selvä valinta, asiakkaan etsiessä kuntolaitteita.

Meiltä ette osta vain kuntolaitteita, vaan paremman terveyden

ja entistä upeammin treenatun kehon.

 
 
ASIAKASPALVELU
 
yttöohjeet
Omat sivuni
 
support@sporttema.fi