VALIKKO
 

Tarjoukset


 
 
6 tuotteet
 
 •  
  MultiTrainer jumppanauhoilla treenaamiseen käytetään omaa painoa ja vastuksena toimii painovoima. Hyvin varteenotettava vaihtoehto TRX nauhoille. Systeemi perustuu oveen tai ulkona puuhun/oksaan jne. asennettaviin hihnoihin. Jumppanauhojen käsi- ja jalkakahvat ovat pehmeät. Käyttö on yksinkertaista, ja erittäin tehokas tapa lihasten vahvistamiseen. MultiTrainer jumppanauhat ovat nopeasti saavuttaneet todella suuren suosion kaiken tyyppisten käyttäjien joukossa. 
  95 EUR 65 EUR
   
   
 •  
  Accord soutulaitteen soutukahvat on asennettu laitteen sivuille, jolloin laitteella soutaminen muistuttaa aitoa veneellä soutamista.  Vastuksena toimii hydrauliset männät, joita voi säätää 12:sta eri tasoon.  Näyttö on helppokäyttöinen, ja siinä näkyy treenin aikana perustiedot. Laite vie vähän säilytystilaa, se on helppo taittaa kokoon, kun sillä ei treenata. 
  299 EUR
   
   
 •  
  ** TESTIN PARAS **Upea kuntopyörä jossa on 17 treeniohjelmaa ja 9 kg painava vauhtipyörä. Todella hintansa arvoinen pyörä, joka kuuluu meidän eniten myytyihin kuntopyöriin. 
  449 EUR 359 EUR
   
   
 •  
  Expressen lehden teettämän testin mukaan paras hankinta. Nyt parannettuna versiona.  Upeasti muotoiltu, pieni ja käytännöllinen moottorilla varustettu kävelymatto / juoksumatto. Vie pienen tilan kokoontaitettuna.  
  499 EUR 399 EUR
   
   
 •  
  Minikokoinen kuntopyörä. Istu tuolilla ja treenaa jalkoja. Kuntopyörällä voi treenata sohvalla tai kirjoituspöydän ääressä istuen. Hintansa arvoinen pyörä sinulle, joka etsit edullista pienen tilan vievää pyörää. 
  99 EUR 95 EUR
   
   
 •  
  "Hyvin suunniteltu, tukeva ja todella hintansa arvoinen testivoittaja", on tämän crosstrainerin saama todistus tammikuussa 2015.  Korkealaatuinen Crosstrainer Casall´lta. Tukeva laite jossa on 12 vaihtelevaa treeniohjelmaa ja 16 vastustasoa.
  775 EUR 665 EUR
   
   
 
 
 
 
 
OTA YHTEYTTÄ
 
Aukioloajat
Arkisin 08:30-15:00
 
Puh: + 46 454 109 20
info@sporttema.fi
 
Osoite
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
SEURAA MEITÄ
 
Uutiskirje

Ilmoita meille sähköpostiosoitteesi, jotta saat uutisia ja tarjouksia.

 
 
 
 
TÄMÄ ON SPORTTEMA
 

Liikeideamme tarkoitus on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia

kuntovälineitä parhaaseen hintaan verkossa. Tavoitteemme on olla itsestään selvä valinta, asiakkaan etsiessä kuntolaitteita.

Meiltä ette osta vain kuntolaitteita, vaan paremman terveyden

ja entistä upeammin treenatun kehon.

 
 
ASIAKASPALVELU
 
yttöohjeet
Omat sivuni
 
support@sporttema.fi