VALIKKO
 

Muut/Lisätarvikkeet


 
 
6 tuotteet
 
 •  
  Verge selänvenytin antaa hyvän mahdollisuuden auttaa, miellyttävällä ja tehokkaalla tavalla, kehoa kantavia niveliä kuormituksessa. Ylösalaisin makaamalla yläkehon paino venyy, jolloin rasitus vähenee nilkoissa, polvissa, reisissä ja selässä.  
  199 EUR
   
   
 •  
  Inverso selänvenyttäjän avulla voit miellyttävällä ja tehokkaalla tavalla helpottaa kehoa tukevien nivelien kuormitusta. Asettumalla makaamaan ylös alaisin, yläkehon paino ojentuu asentoon joka lievittää kuormitusta nilkoissa, polvissa, lantiossa ja selässä. 
  249 EUR
   
   
 •  
  Korkealaatuinen alusmatto joka suojaa lattiaa ja vaimentaa laitteen aiheuttamia ääniä. Hyödyllinen kerrostalossa asuessa, tai jos muuten vain haluaa vaimentaa ääniä ja tärinää.  Alusmatto estää laitetta liukumasta, ja pitää sen vakaasti paikallaan.  Matto on laadukas, lyijy- ja kadiumvapaa, ja sen pinta on likaahylkivä. Ekologinen, ei sisällä vahingoittavia aineita. Valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista. 
  38,90 EUR
   
   
 •  
   
  Silikon kuntolaitteiden, kuten kävelymaton ja juoksumaton voiteluun. Suihkepullo. 
  11,90 EUR
   
   
 •  
  Alusmatto suojaa lattiaa ja vaimentaa mahdollisia ääniä. Hyödyllinen kerrostalossa asuessa, ei aiheudu häiriöitä. Matto sopii juoksumatoille ja muille pidemmille laitteille. 
  28,90 EUR
   
   
 •  
  Sykevastaanotin säädettävällä hihnalla. Tarpeellinen tuote, mikäli haluaa käyttää langatonta syketoimintoa Abilican laitteissa. 
  38,90 EUR
   
   
 
 
 
 
 
OTA YHTEYTTÄ
 
Aukioloajat
Arkisin 08:30-15:00
 
Puh: + 46 454 109 20
info@sporttema.fi
 
Osoite
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
SEURAA MEITÄ
 
Uutiskirje

Ilmoita meille sähköpostiosoitteesi, jotta saat uutisia ja tarjouksia.

 
 
 
 
TÄMÄ ON SPORTTEMA
 

Liikeideamme tarkoitus on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia

kuntovälineitä parhaaseen hintaan verkossa. Tavoitteemme on olla itsestään selvä valinta, asiakkaan etsiessä kuntolaitteita.

Meiltä ette osta vain kuntolaitteita, vaan paremman terveyden

ja entistä upeammin treenatun kehon.

 
 
ASIAKASPALVELU
 
yttöohjeet
Omat sivuni
 
support@sporttema.fi