VALIKKO
 

Sit-Up penkit


Sit-Up penkki on laite jolla saat tehokkaasti treenattua eri vatsalihaksia. Suosittelemme valitsemaan säädettävän penkin, jotta treenaamisesta saa kaiken irti.

Sporttemalla on myös sit-up penkkejä joiden mukana tulee kuminauhat, käsipainot jne. joita voi yhdistää penkillä treenaamiseen, ja näin mahdollistaa useiden lihasryhmien treenaamiseen. Onnea treeneihisi!
 
 
2 tuotteet
 
 •  
  Paras apuväline saada kiinteämpi vatsa ja vahvemmat vatsalihakset. Penkkiä voi säätää, jolla saa lisättyä kuormitusta. Sopii myös sinulle, joka haluat kasvattaa lihasmassaa.  Sit-Up penkki on vuorattu ja 105 cm pitkä. Korkeus on säädettävissä 5:een eri tasoon. Helppo taittaa kasaan.  Paino 10 kg Mitat PxLxK 133x33,5x57,5 cm   Käyttäjän max. paino 100 kg  
  76,90 EUR
   
   
  Loppu varastosta
 •  
  Paras apuväline saada kiinteämmät ja vahvemmat vatsalihakset. Tukeva ja vankka sit-up penkki, joka kestää kovaa käyttöä.  Penkin verhoilu ja tyynyt ovat korkealaatuiset ja tarjoavat hyvän mukavuuden. Sit-Up penkissä on kuljetuspyörä, jonka avulla sitä on helppo siirtää paikasta toiseen.  
  249 EUR
   
   
  Loppu varastosta
 
 
 
 
 
OTA YHTEYTTÄ
 
Aukioloajat
Arkisin 08:30-15:00
 
info@sporttema.fi
 
Osoite
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
SEURAA MEITÄ
 
Uutiskirje

Ilmoita meille sähköpostiosoitteesi, jotta saat uutisia ja tarjouksia.

 
 
 
 
TÄMÄ ON SPORTTEMA
 

Liikeideamme tarkoitus on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia

kuntovälineitä parhaaseen hintaan verkossa. Tavoitteemme on olla itsestään selvä valinta, asiakkaan etsiessä kuntolaitteita.

Meiltä ette osta vain kuntolaitteita, vaan paremman terveyden

ja entistä upeammin treenatun kehon.

 
 
ASIAKASPALVELU
 
yttöohjeet
Omat sivuni
 
support@sporttema.fi