VALIKKO
 

Sit-Up penkit


Sit-Up penkki on laite jolla saat tehokkaasti treenattua eri vatsalihaksia. Suosittelemme valitsemaan säädettävän penkin, jotta treenaamisesta saa kaiken irti.

Sporttemalla on myös sit-up penkkejä joiden mukana tulee kuminauhat, käsipainot jne. joita voi yhdistää penkillä treenaamiseen, ja näin mahdollistaa useiden lihasryhmien treenaamiseen. Onnea treeneihisi!
 
 
5 tuotteet
 
 •  
  Paras apuväline saada kiinteämpi vatsa ja vahvemmat vatsalihakset. Penkkiä voi säätää, jolla saa lisättyä kuormitusta. Sopii myös sinulle, joka haluat kasvattaa lihasmassaa.  Sit-Up penkki on vuorattu ja 105 cm pitkä. Korkeus on säädettävissä 5:een eri tasoon. Helppo taittaa kasaan.  Paino 10 kg Mitat PxLxK 133x33,5x57,5 cm   Käyttäjän max. paino 100 kg  
  89 EUR
   
   
 •  
  Sit-Up penkki jolla voi tehdä paljon erilaisia harjoituksia. Treenata vatsaa, selkää, lonkkia, käsivarsia, hartioita jne. 
  99 EUR
   
   
 •  
  Paras apuväline saada tiukempi ja vahvempi selkä. Kuormitus säädettävissä, sopii sinulle joka haluat kasvattaa lihasmassaa. Penkki on 105 cm pitkä, ja siinä on pehmustettu selkätyyny. Korkeutta voi säätää 5 eri tasoon. Pohjepehmuste myös säädettävissä. Laite on kokoontaitettava, paino 10 kg. 
  119 EUR
   
   
 •  
  Monitoimipenkkiä voidaan käyttää 4:ssä eri asennossa. Penkissä on selkänoja, jonka saa laskettua makuuasentoon. Siinä voi myös tehdä Sit Up:ja.Laitteen mukana tulee ohjekirjanen, jossa on 21 harjoitusehdotusta, sekä kumihihnat, moneen erilaiseen harjoitukseen. 
  169 EUR
   
   
 •  
  Paras apuväline saada kiinteämmät ja vahvemmat vatsalihakset. Tukeva ja vankka sit-up penkki, joka kestää kovaa käyttöä.  Penkin verhoilu ja tyynyt ovat korkealaatuiset ja tarjoavat hyvän mukavuuden. Sit-Up penkissä on kuljetuspyörä, jonka avulla sitä on helppo siirtää paikasta toiseen.  
  219 EUR
   
   
 
 
 
 
 
OTA YHTEYTTÄ
 
Aukioloajat
Arkisin 08:30-15:00
 
Puh: + 46 454 109 20
info@sporttema.fi
 
Osoite
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
SEURAA MEITÄ
 
Uutiskirje

Ilmoita meille sähköpostiosoitteesi, jotta saat uutisia ja tarjouksia.

 
 
 
 
TÄMÄ ON SPORTTEMA
 

Liikeideamme tarkoitus on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia

kuntovälineitä parhaaseen hintaan verkossa. Tavoitteemme on olla itsestään selvä valinta, asiakkaan etsiessä kuntolaitteita.

Meiltä ette osta vain kuntolaitteita, vaan paremman terveyden

ja entistä upeammin treenatun kehon.

 
 
ASIAKASPALVELU
 
yttöohjeet
Omat sivuni
 
support@sporttema.fi