VALIKKO
 

Spinningpyörät


Spinningpyörässä voit seistä ja polkea kuten ylämäessä, ja tehdä todellakin kovaa työtä päästäksesi eteenpäin! Spinningpyörä on rakennettu kestämään kovaa kuormitusta ja nopeaa polkemista, ja se jos joku polttaa rasvaa! Spinningpyörä sopii kaikille jotka haluavat pitää hauskaa ja treenata oikein tosissaan. Käännä musiikkia kovemmalle ja polje musiikin tahdissa. Säätele vastusta, ja vaihda asentoa, välillä istuen ja välillä seisten, lisäten ja vähentäen vauhtia.
 
 
8 tuotteet
 
 •  
  Jota spinningpyörä, upeasti muotoiltu pyörä, sopii tyylikkäästi joka kotiin. Erinomainen intensiiviseen treenaamiseen kotona.
  369 EUR 333 EUR
   
   
 •  
  Upeasti muotoiltu Jota spinningpyörä, sopii tyylikkäästi kotiisi. Erinomainen laite intensiiviseen treenaamiseen kotona. 
  369 EUR 333 EUR
   
   
 •  
  FTR Indoor Racer -pyörä tuo suorituskykyä ja tyylikkyyttä kotikuntoiluun. 18-kiloinen vauhtipyörä hiljaisella hihnavedolla antaa mukavan poljentatuntuman. FTR Indoor Race -pyörä sopii kuntoilijoille, jotka haluavat nauttia spinnarin tuomista etuisuuksista tavalliseen kuntopyörään nähden. Kilpapyöräilyn omainen tehokas ajoasento, jämäkkä runko, kahdensuuntainen poljenta ja monipuoliset sarvet mahdollistavat tehokkaita harjoitteluhetkiä ympäri vuoden. Helppokäyttöinen mittari tuo sisältöä harjoitteluun ja motivoi harjoittelemaan useammin. Mittari on yhteensopiva 5kHz sykevöiden kanssa. « takaisin tuotelistaukseen
  499 EUR
   
   
 •  
  Vauhdikas racerkuvioitu muotoilu joka luo tunteen että haluaa antaa kaikkensa treenatessaan. Tämä pyörä sopii kaikille jotka haluavat tuntea pyöräilyn luoman nopeuden ja jännityksen tunteen sisätiloissa. 
  699 EUR 649 EUR
   
   
 •  
  Pyörä sinulle, joka haluat tehdä pyörääsi yksilöityjä asetuksia. Tällä pyörällä treenaat kuten tavallisella polkypyörällä vuoden ympäri. 
  699 EUR 689 EUR
   
   
 •  
  Pro FTR -pyörä on erittäin jämäkkä ja tyylikäs laite vaativaan spinning-harjoitteluun. Tämä kuntosalitasoinen pyörä tyydyttää myös vaativimpien kotiharjoittelijoiden treenitarpeet. Laitteen 20-kiloinen vauhtipyörä takaa erittäin sulavan liikeradan ja varmasti riittävän suuren vastuksen. Laitteen monipuoliset säätömahdollisuudet tarjoavat jokaiselle käyttäjälle optimaalisen ajoasennon. Kaksipuoleiset polkimet ja anatomisesti muotoiltu geeli satula varmistavat mukavan ja tehokkaan harjoittelun. Helppotoiminen hätäjarru tuo turvallisuutta harjoitteluun. « takaisin tuotelistaukseen
  999 EUR
   
   
 •  
  FINNLO:n Speedbike CRT spinningpyörä on täydellinen kumppani vaativaan ja dynaamiseen kestävyysharjoitteluun, semi-ammattilaisille tai kotikäyttöön. Tukeva runko ja 25 kg painava vauhtipyörä varmistavat maksimaalisen mukavuuden ja pehmeyden. Vastusta säädetään portaattomasti ratin avulla.Pieni LCD-näytöllä varustettu tietokone näyttää kaikki tärkeät treenitiedot, kuten syke, taajuus ja etäisyys. Pyörässä on myös integroitu sykevastaanotin langatonta rintavyötä varten. Sykkeen voi vaihtoehtoisesti mitata myös korvalehdistä.
  1 059 EUR
   
   
 •  
  Abilica spinningpyörä, vahvistettu runko ja korkealaatuiset osat. Magneettijarrut tarjoavat täysin äänettömän käynnin, ja raskas runko kestää todella kovan kuormituksen. 
  1 499 EUR
   
   
 
 
 
 
 
OTA YHTEYTTÄ
 
Aukioloajat
Arkisin 08:30-15:00
 
Puh: + 46 454 109 20
info@sporttema.fi
 
Osoite
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
SEURAA MEITÄ
 
Uutiskirje

Ilmoita meille sähköpostiosoitteesi, jotta saat uutisia ja tarjouksia.

 
 
 
 
TÄMÄ ON SPORTTEMA
 

Liikeideamme tarkoitus on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia

kuntovälineitä parhaaseen hintaan verkossa. Tavoitteemme on olla itsestään selvä valinta, asiakkaan etsiessä kuntolaitteita.

Meiltä ette osta vain kuntolaitteita, vaan paremman terveyden

ja entistä upeammin treenatun kehon.

 
 
ASIAKASPALVELU
 
yttöohjeet
Omat sivuni
 
support@sporttema.fi