VALIKKO
 

Selänvenyttäjät


Selänvenyttäjää suositellaan kaikille joilla on erilaisia selkä-, lonkka ja polviongelmia. Raskasta työtä tekeville, rankan treenijakson jälkeen tai "vain selän venytykseen".
 
 
5 tuotteet
 
 •  
  Finnlo:n Tricon selänvenyttimessä yhdistyvät laatu ja edullinen hinta. Selänvenyttimellä saa tehokkaasti treenattua selkää ja takamusta. Jotta löytäisit optimaalisen treeniasennon, on laite säädettävissä 12:sta eri asentoon.  Laite on helppo taittaa kasaan, ja laittaa säilöön.  
  149 EUR 139 EUR
   
   
 •  
  Verge selänvenytin antaa hyvän mahdollisuuden auttaa, miellyttävällä ja tehokkaalla tavalla, kehoa kantavia niveliä kuormituksessa. Ylösalaisin makaamalla yläkehon paino venyy, jolloin rasitus vähenee nilkoissa, polvissa, reisissä ja selässä.  
  199 EUR
   
   
 •  
  Inverso selänvenyttäjän avulla voit miellyttävällä ja tehokkaalla tavalla helpottaa kehoa tukevien nivelien kuormitusta. Asettumalla makaamaan ylös alaisin, yläkehon paino ojentuu asentoon joka lievittää kuormitusta nilkoissa, polvissa, lantiossa ja selässä. 
  249 EUR
   
   
 •  
  Selänvenyttäjä, tehokkuutta lisäävänä toimintona lämpö ja tärinä. Miellyttävä pehmuste ja tukeva runko.  Inverso Heaty selänvenyttäjä on suunniteltu estämään tai auttamaan erityisesti selkäongelmissa. Näihin ongelmiin saa tehokkaan avun selänvenyttäjällä.  
  389 EUR
   
   
 •  
  Inverso Pro on tarkoitettu ehkäisevään ja terapeuttiseen käyttöön selälle ja selkäkipuja vastaan. Pitkäaikainen ja yksipuolinen kuormitus, johtui se sitten istumis- tai seisomisasennosta ovat tyypillistä elämäntavallemme. Tämä johtaa asteittain kehon eri osien ylikuormitukseen aiheuttaen epämuodostumia. Tämän selänvenyttäjän avulla voit saada apua ongelmaan! Laite on todella korkealaatuinen, tukeva sekä vakaa rakenteinen.    
  489 EUR
   
   
 
 
 
 
 
OTA YHTEYTTÄ
 
Aukioloajat
Arkisin 08:30-15:00
 
Puh: + 46 454 109 20
info@sporttema.fi
 
Osoite
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
SEURAA MEITÄ
 
Uutiskirje

Ilmoita meille sähköpostiosoitteesi, jotta saat uutisia ja tarjouksia.

 
 
 
 
TÄMÄ ON SPORTTEMA
 

Liikeideamme tarkoitus on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia

kuntovälineitä parhaaseen hintaan verkossa. Tavoitteemme on olla itsestään selvä valinta, asiakkaan etsiessä kuntolaitteita.

Meiltä ette osta vain kuntolaitteita, vaan paremman terveyden

ja entistä upeammin treenatun kehon.

 
 
ASIAKASPALVELU
 
yttöohjeet
Omat sivuni
 
support@sporttema.fi