VALIKKO
 

Soutulaitteet


Soutu laite auttaa sinua upeamman kehon saamisessa! Soutuliikkeessä käytetään kaikkia suuria lihasryhmiä. Saat soutulaitteella soutaessa vahvistettua hartioita, käsivarsia, vatsaa, pohkeita ja takapuolta. Soutulaitteen käyttä kohottaa myös kuntoa ja polttaa rasvaa; - pääset todellakin parempaan kuntoon!

Katso myös meidän osto-opas soutulaitteille.

 
 
9 tuotteet
 
 •  
  Helppokäyttöinen ja kätevä hydraulisella vastuksella varustettu soutulaite kotikäyttöön. Laite vie hyvin vähän säilytystilaa, helppo laittaa piiloon. 
  219 EUR 209 EUR
   
   
 •  
  Uniikki soutulaite joka mahdollistaa tavallisen soutuliikkeen lisäksi monta eri harjoitusmuotoa. 
  279 EUR 219 EUR
   
   
 •  
  Accord soutulaitteen soutukahvat on asennettu laitteen sivuille, jolloin laitteella soutaminen muistuttaa aitoa veneellä soutamista.  Vastuksena toimii hydrauliset männät, joita voi säätää 12:sta eri tasoon.  Näyttö on helppokäyttöinen, ja siinä näkyy treenin aikana perustiedot. Laite vie vähän säilytystilaa, se on helppo taittaa kokoon, kun sillä ei treenata. 
  299 EUR
   
   
 •  
  Soutulaite tarjoaa nopeasti tehokasta treeniä, ja vahvistaa selkää, käsivarsia, jalkoja ja kohottaa kuntoa. Laitteessa on treenitietokone jossa on monta eri toimintoa, sisältäen sykemittauksen. Kokoontaitettava, vie vähän säilytystilaa.
  349 EUR
   
   
 •  
  FTR 40 on kotikuntoilijalle suunniteltu soutulaite tehokkaaseen kokonaisvaltaiseen harjoitteluun. FTR 40 on laadukas, tukevarakenteinen ja sulavaliikeratainen soutulaite. 8-portainen vastuksen säätö yhdessä alumiinisen liukukiskon kanssa tekevät soutuharjoittelusta sujuvaa ja mielekästä. Soutulaitteen näyttöpäätteeltä voit seurata helposti harjoituksesi etenemistä. 
  399 EUR
   
   
 •  
  Soutulaite, 12 treeniohjelmaa ja 16 vastustasoa. Sykeohjatut treeniohjelmat optimoivat treenaamista. Laitteen mukana tulee sykevyö.  Todella hintansa arvoinen!  
  649 EUR
   
   
 •  
  Massiivisaarninen runko on viimeistelty tanskalaisella öljyllä. Soutulaite on varustettu kevytrakenteisella istuimella ja alumiinisella kiskolla sekä A1 näytöllä. Soutulaite sopii kotikäyttöön. « takaisin tuotelistaukseen
  999 EUR
   
   
 •  
  Massiivisaarninen runko on viimeistelty ruusu- ja mustalla petsillä sekä tanskalaisella öljyllä ja varustettu S4-näytöllä. Soutulaite sopii ammatti- ja kotikäyttöön. Asennusohje videolinkki: Katso S4 näyttö videolinkki: Katso « takaisin tuotelistaukseen
  1 490 EUR
   
   
 •  
  Ketjuvetoinen Dynamic Slider soutulaite tarjoaa entistäkin tehokkaamman soutuharjoituksen, koska penkin lisäksi liikkuu soutulaitteen alaosa kuten vene. Soutaminen on huomattavasti toden tuntuisempaa ja tehokkaampaa kuin muilla soutulaitteilla soutaminen. 
  1 590 EUR
   
   
 
Soutulaitteet Soutulaitteet on suunniteltu simuloimaan veneen liikkumista vedessä. Soutu on yksi parhaista treenimuodoista rasvanpolttoon ja voimaharjoitteluun. Soutulaite kuormittaa myös vähemmän lonkkia, polvia ja nilkkoja. Se on erinomainen valinta, riippumatta siitä haluatko kiinteyttää kehoasi, kasvattaa voimia tai pitää kuntoasi yllä. Valitse oikea soutulaite Ennen soutulaitteen valintaa, käy läpi omat treenitavoitteesi. • Pudota painoa - Edullisella soutulaitteella pääset hyvin vauhtiin. • Voimaharjoittelu - Valitse malli jossa on useita vastustasoja ja jotka tarjoavat korkeamman vastuksen treenaamiseen. • Treenaamisesta seikkailu - Valitse soutulaite jossa on useita vastuksia, sekä treeniohjelmia joiden avulla saa treenattua monipuolisesti. Tavalliset vastustyypit: • Magneettinen vastus - tarjoaa tasaisen vastuksen tarjoten tunteen kuin soutaisi vedessä. • Hydraulinen vastus - vähemmän aitoa soututunnetta mutta vastaa mukavasti jokaista satsattua euroa • Ilmavastus - ihanantuntuinen vastus, mutta on aika äänekäs. Ei tarjoa hitaalla vauhdilla korkeaa vastusta. LCD Näyttö Näyttö on digitaalinen LCD näyttö, joka antaa käyttäjälle tärkeää tietoa, kuten - soutunopeus, soudettu etäisyys jne. Näytön kautta voi vaihdella tietojen katselua joista on eniten kiinnostunut. Joissakin näytöissä näkyy monta arvoa samanaikaisesti. Istu oikeassa asennossa ja treenaa mukavammin Mikäli olet pitkä, tulee sinun valita pitkä laite, jotta voit tehdä kunnon soutuliikettä ilman istuimen pysähtymistä laitteen takaosaan. Tee hyvin tilaa soutulaitteellesi Soutulaitteet ovat erittäin helppoja säilyttää koska ne saa laitettua pieneen tilaan ja ne ovat kevyitä. Helppoja laittaa vaikka seinää vasten tai kaappiin silloin kun niitä ei käytetä. Osa laitteista on muotoiltu kokoontaitettavaksi jolloin ne vievät vähän tilaa. Mikäli laitteissa on myös kuljetuspyörä, on niitä helppo siirtää.
 
 
 
 
OTA YHTEYTTÄ
 
Aukioloajat
Arkisin 08:30-15:00
 
Puh: + 46 454 109 20
info@sporttema.fi
 
Osoite
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
SEURAA MEITÄ
 
Uutiskirje

Ilmoita meille sähköpostiosoitteesi, jotta saat uutisia ja tarjouksia.

 
 
 
 
TÄMÄ ON SPORTTEMA
 

Liikeideamme tarkoitus on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia

kuntovälineitä parhaaseen hintaan verkossa. Tavoitteemme on olla itsestään selvä valinta, asiakkaan etsiessä kuntolaitteita.

Meiltä ette osta vain kuntolaitteita, vaan paremman terveyden

ja entistä upeammin treenatun kehon.

 
 
ASIAKASPALVELU
 
yttöohjeet
Omat sivuni
 
support@sporttema.fi