VALIKKO
 

Leuanvetotangot / Ovirekit


Leuanvetotankoa tai ovirekkiä käytetään tehokkaaseen selkälihasten vahvistamiseen. Tanko kiinnitetään oviaukkoon, tai seinään, riippuen tangon mallista. Usean mallisia tankoja voidaan käyttää erilaisiin selkälihas harjoituksiin, mutta myös eri lihasryhmien harjoituksiin.
 
 
4 tuotteet
 
 •  
  Rekki kiinnitetään ovenkarmeihin. Kiinnittämisen jälkeen rekki on helppo ottaa pois. Kahvat pehmeää kumia, joista saa hyvän otteen. Vahvistaa käsivarsi-, selkä- ja rintalihaksia. Lisäkiinnikkeet, joiden avulla rekin voi kiinnittää karmien alaosaan vatsapunnerruksia varten. Säädettävä pituus 62-93 cm. Käyttäjän enimmäispaino 100 kg.
  38,90 EUR
   
   
  Loppu varastosta
 •  
  Seinään kiinnitettävä Chin rekki. Chin Up liikkeillä tehokasta treeniä selälle, vatsalle ja käsivarsille.Rekin leveys 97 cm, 3 eri kahva vaihtoehtoa, mukavaavaihtelua treeneihin. 
  76,90 EUR
   
   
  Loppu varastosta
  Takaisin varastoon: 28 / 03 - 2021
 •  
  Abilica ChinUp tanko on tarkoitettu leuanvetoihin.Liike kuuluu tehokkaimpiin käsivarsien ja selän voimaharjoitteluliikkeisiin.
  149 EUR
   
   
  Loppu varastosta
  Takaisin varastoon: 09 / 02 - 2021
 •  
  Ovirekki asennetaan oviaukkoon ilman ruuvikiinnitystä. Se on helppo asettaa paikoilleen ja ottaa alas. Rekissä on monta eri pehmeällä vaahtomuovilla päällystettyä kahvaa, joilla saa vaihdeltua rekissä otetta. Erittäin tehokasta treeniä käsivarsille ja selälle.
  48,90 EUR
   
   
  Loppu varastosta
 
 
 
 
 
OTA YHTEYTTÄ
 
Aukioloajat
Arkisin 08:30-15:00
 
info@sporttema.fi
 
Osoite
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
SEURAA MEITÄ
 
Uutiskirje

Ilmoita meille sähköpostiosoitteesi, jotta saat uutisia ja tarjouksia.

 
 
 
 
TÄMÄ ON SPORTTEMA
 

Liikeideamme tarkoitus on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia

kuntovälineitä parhaaseen hintaan verkossa. Tavoitteemme on olla itsestään selvä valinta, asiakkaan etsiessä kuntolaitteita.

Meiltä ette osta vain kuntolaitteita, vaan paremman terveyden

ja entistä upeammin treenatun kehon.

 
 
ASIAKASPALVELU
 
yttöohjeet
Omat sivuni
 
support@sporttema.fi